Fiskeriministeren roser MENYs fiskesatsing

Fiskeriministeren roser MENYs fiskesatsing

Publisert 4. april 2018
Fiskeriminister Per Sandberg er imponert over MENYs fiskesatsing og tror at økt fokus på enkle løsninger vil få fart på fiskesalget. Han synes nordmenn er flinke til å spise fisk men at vi kanskje bør bli litt mer kreative og prøve ut nye fiskesorter.

Tirsdag 3. april besøkte fiskeriministeren MENY Vollebekk i Oslo, hvor han fikk en grundig innføring i MENYs fiskesatsing og spesielt det nyeste middagskonseptet Fisk på 1-2-3.

- Jeg er imponert over den jobben MENY gjør for å satse på enkle løsninger, enten det er til enslige, barnefamilier eller andre som ønsker å spise sunnere. Forbrukerne sier de vil spise mer fisk og da er det viktig at næringen legger til rette for fisk i en travel hverdag, sier Per Sandberg.

Fiskeriministeren peker også på at det å spise fisk er mye enklere enn det vi tror, og at en fiskemiddag er like enkel å tilberede som for eksempel fredagstacoen.

Han er også glad for at MENY satser på fagfolk og tar ansvar for opplæring av unge mennesker i en næring som har et stort behov for fagarbeidere.

- Sjømatnæringen er i enorm vekst, og da trenger vi unge faglærte mennesker som ønsker å satse på en karriere innen dette faget, sier Sandberg.

Kategoridirektør i MENY, Einar Gundersen er glad for annerkjennelsen fra fiskeriministeren.

- Vi har jobbet mye med å tilby enkle løsninger for folk som ønsker å spise mer fisk. Med den nye enkle løsningen vår, fisk på 1-2-3, ser vi også at salgstallene igjen begynner å peke oppover, sier han. 

Les saken i Dagens Næringsliv her