5 raske og enkle fiskemiddager

5 raske og enkle fiskemiddager

Fiskedisken bugner av velsmakende og raske måltidsløsninger. Prøv ferdig fiskewok, fiskekaker, fiskeburgere, smakfull suppe, poke eller sushi. Se våre beste tips og oppskrifter til middag!

I fiskedisken hos MENY finner du middag til alle anledninger. Det tradisjonelle og det litt mer spesielle, til stort selskap eller om du skal spise i ditt eget selskap.

Nå har vi gjort det enda enklere å spise fisk oftere med smakfulle fiskemåltider på farten, eller som kan tilberedes i en fei hjemme.

1. Kremet fiskesuppe

Kremet fiskesuppe passer til dem som ikke har tid eller kunnskap til å lage god fiskesuppe selv, men er opptatt av kvalitet, ekte råvarer, god smak og raskt tilberedning.

Vår kremede, smakfulle suppe er er den mest solgte suppen i dagligvare. Det er kanskje ikke så rart, for med fersk topping av fisk, paprika, gulrot og fennikel blir suppen fantastisk god. Alt du trenger er 5 minutter, og du har fantastisk suppe til middag.

Alt du må gjøre er:

  • Varm opp suppen til kokepunktet. La den småkoke i 3 minutter.
  • Ta vekk suppen fra platen og la fisken trekke i 2-3 minutter.
  • Serveres med godt brød

Norges beste fiskesuppe?

Norges beste fiskesuppe?

Fiskesuppen fra MENY er nok Norges mest populære fiskesuppe. Dette er historien om den opprinnelige oppskriften til fiskesuppen til moren til Hans.

2. Fisk + salatbar = sant

Om du bare lager middag til en eller to og trenger en rask fiskemiddag, begynn i salatbaren. Plukk akkurat det du har lyst på som tilbehør. Kikerter, gulrot, rødløk og grønn salat er kjempegodt til fisk.

Kjapp middag på null komma niks. Det eneste du må gjøre er å steke fisken i ovnen eller stekepannen - resten er klart til servering! Kjapp middag på null komma niks. Det eneste du må gjøre er å steke fisken i ovnen eller stekepannen - resten er klart til servering!

Visste du at matarbeiderne i fiskedisken også kan skjære porsjonsstykker til deg fra store fileter? Uansett om du vil ha torsk,steinbit, piggvar, laks, ørret, kveite eller sei - de ordner det meste!

Så enkelt er det:

  1. Plukk ønsket salat i salatbaren.
  2. Kjøp 1-2 porsjonsfileter i fiskedisken.
  3. Krydre fileten etter ønske - salt og pepper holder i massevis.
  4. Stek fileten i ovnen på 180°C i 15 minutter. Bon apetit!

Slik steker du laks

Slik steker du laks

Laks er en fantastisk råvare, men hvordan tilbereder du den egentlig? Enten du skal steke laks i panne eller ovn, ønsker man at resultatet blir saftig og godt. Her viser vi deg hvordan!

3. Sushi og poke

Livet er for kort til å kun spise sushi på restaurant, og MENY har Norges beste sushi i butikk. Lerøy benytter spesialimporterte ingredienser direkte fra Japan i kombinasjon med norske råvarer for å sikre et smakfullt og høykvalitets produkt.

Visste du at...

  • Risen i MENY-sushi fremstår som klassisk, klissete og mindre tørr enn tidligere.
  • Fisken smaker best etter et par dager, og er på sitt mest optimale både når det gjelder smak og tekstur nå den ligger i sushibrettet.

Hos MENY finner du også den trendy poké-salaten fra Hawaii. Den minner om sushi, men har kraftigere smaker. Prøv den du og! Med laks, quinoa gjør det poké til et mettende måltid.

Lakseburger er helt nydelig med tzatziki uansett årstid. Lakseburger er helt nydelig med tzatziki uansett årstid.

4. Saftig fiskeburger

Hamburger er alltid godt, og fiskeburger er intet unntak. Med laks proppfull av smak blir lakseburger en saftig "guilty pleasure" midt i uka.

Ønsker du så rene smaker som mulig, har Salma en egen salmaburger med oppkuttet laks. Stek den medium og topp med tzatziki og syltet rødløk.

I fiskedisken finner du saftig lakseburger med reke og purre. Denne er like god på grillen som i stekepannen. Putt den i grove burgerbrød, topp med mango og guacamole, eller bare salat og en dæsj aioli.

5. Fiskekaker med råkostsalat

Fiskekaker er ofte en favoritt blant store og små. Kjøp akkurat så mange fiskekaker du trenger i fiskedisken. Er du heldig, er det kanskje til og med nystekte fiskekaker i disken.

Vi har et stort utvalg forskjellige fiskekaker, og plukker du med deg en pose med ferdig saus og råkostsalat har du en superkjapp middag på 1-2-3.