Pizzasnurrer med kjøttdeig

Enkel og rask oppskrift på gode pizzasnurrer med kjøttdeig eller karbonadedeig. Pizzasnurrer, eller pizzaboller, egner seg godt til lunsj eller som turmat. Lag gjerne en ekstra stor porsjon når du først er i gang, disse er nemlig supre til å legge i fryseren og ta opp og varme senere.
Pizzasnurrer med kjøttdeig

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeigen/karbonadedeigen i rapsolje og krydre med tacokrydderet.
  2. Rull ut pizzadeigen. Fordel pizzasaus, ost og stekt kjøttdeig/ karbonadedeig utover pizzabunnen.
  3. Rull sammen pizzadeigen til en lang «pølse». Kutt pizzarullen i 5 cm tykke skiver og sett snurrene på et bakebrett med snittflaten opp.
  4. Pensle pizzasnurrene med sammenpisket egg og strø over litt ekstra ost.
  5. Stek pizzasnurrene i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter til de er gjennomstekt og gylne.