Baconsurret biff med aspargesbønnesalat

Baconsurret biff med aspargesbønnesalat

Ingredienser

Baconbiff av mørbrad med aspargesbønnesalat

4 stk mørbradbiffer a 150 g
4 skiver bacon
400 g aspargesbønner
100 g parmesan
1 fedd hvitløk
1 ss hvitvinseddik
1 ss dijonsennep
olje
salt
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Deilig oppskrift på biff av mørbrad surret i bacon sammen med en nydelig, enkel aspargesbønnesalat.

  1. Deilig sommerrett som alle kan få til! Prøv gjerne ferdige baconbiffer av mørbrad fra ferskvaredisken hos MENY. En enkel timiansalat passer også godt til denne retten
  2. Snurr bacon rundt biffene og fest med en grillpinne eller hyssing (alternativt ferdiglagde fra MENY). Kok aspargesbønner knapt møre i lettsaltet vann, ca. 3-4 min. Avkjøl i kaldt vann og la renne godt av.
  3. Riv parmesan. Finhakk hvitløk, bland dressingen og vend inn bønner og parmesan.
  4. Krydre baconbiffene med salt og pepper og grill eller stek dem på sterk varme, ca. 3 min. på hver side. Server med bønnesalat.
  5. Godt og enkelt!