Fiskeburger med eple og fennikel

Grov fiskeburger på rugbrød, toppet med kremost, spinat, eple, fennikel og coleslaw. En god, rask og sunn hverdagsmiddag eller lunsj.
Fiskeburger med eple og fennikel

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Fiskekaker med en høy prosentandel fisk, gjør middagen enda litt sunnere!

Slik gjør du

  1. Klargjør tilbehør
  2. Grill burgeren ca. 2 min på hver side, eller stek i panne til de er gjennomvarme.
  3. Legg burgerne på ristet rugbrød smurt med kremost. Legg eple, coleslaw, spinatblader og fennikel oppå.
  4. Topp deretter med epleskiver og frisk oregano.
Klargjør tilbehør
Grill burgeren ca. 2 min på hver side, eller stek i panne til de er gjennomvarme.
Legg burgerne på ristet rugbrød smurt med kremost. Legg eple, coleslaw, spinatblader og fennikel oppå.
Topp deretter med epleskiver og frisk oregano.