Grov fiskeburger med avokado

Grov fiskeburger med fiskekake av torsk og hyse, wasabi, ingefær og chili, server med avokado og gode burgerbrød. Enkel, god og litt sunnere middag. Andre grove fiskekaker kan også brukes.
Grov fiskeburger med avokado
Oppskrift fra Lofoten

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Fiskekaker med en høy prosentandel fisk, gjør middagen enda litt sunnere!

Slik gjør du

  1. Bland wasabi og majones. Wasabi er sterke saker, så prøv deg forsiktig frem til ønsket smak. Husk at det også er wasabi i burgeren.
  2. Grill eller stek burgeren ca. 2 min på hver side.
  3. Varm brødene forsiktig. Ha på wasabimajones, skivet avokado, salatblader, agurk og litt frisk koriander på toppen. Smak til med litt pepper.
Grill eller stek burgeren ca. 2 min på hver side.
Varm brødene forsiktig. Ha på wasabimajones, skivet avokado, salatblader, agurk og litt frisk koriander på toppen. Smak til med litt pepper.