Fiskekaker i pita med aioli og reker

Fiskekaker i pita med aioli og reker

Ingredienser

4 stk Fiskekaker
4 stk Pitabrød
1 stk Hjertesalat
1 stk Eple
4 ss MENYs aioli med persille
100 g Pillede reker

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Fiskekaker passer utmerket som burger, men det passer også kjempegodt i pitabrød. Grill eller stek fiskekakene og legg dem i pitabrød sammen med salat, eple, persilleaioli og reker. Smakfull og god hverdagsmat!

  1. Pill rekene, strimle salaten og skjær eplet i skiver.
  2. Legg fiskekakene på grillen og stek dem 2–3 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Legg også pitabrødene på grillen det siste minuttet.
  3. Fyll de varme pitabrødene med strimlet salat, epleskiver, fiskekake og aioli. Topp det hele med reker.