Urtebakt laksefilet i form

Urtebakt laksefilet i form

Ingredienser

600 g laksefilet 45
salt
pepper
0,5 stk rødkål, i strimler
1 stk brokkoli, i små buketter
1 stk vårløk, i ringer
2 stk sjalottløk, i ringer
1 stk chili, finhakket
1 pk kryddersmør, gjerne
1 stk sitron

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Dette er en enkel oppskrift som fort blir en favoritt. Ovnsbakt laks med grønnsaker og poteter en god hverdagsmiddag, som gleder både liten og stor.

  1. Krydre laksefiletene med salt og pepper.
  2. Ha grønnsakene i en ildfast form og legg laksefiletene på toppen. Ha over skiver av kryddersmør, chili og saften av sitronen.
  3. Stek formen i ovnen på 180 grader til fisken akkurat er gjennomstekt.
  4. Server gjerne laksen med nykokte perlepoteter og kesam. Dryss finhakkede urter over like før servering.