Finn oppskrifter

Finn oppskrifter

Lefserull med røkelaks

Lefserull med røkelaks

Ingredienser

4 stk lefser
4 ss Snøfrisk dill
8 skiver røkelaks
2 ss finhakket dill
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lefserull med laks og kremost passer perfekt på tapasbordet! I denne oppskriften har vi røkelaks, snøfrisk og frisk dill, det er enkelt å lage og smaker fantastisk godt.

  1. Smør lefsene med snøfrisk og fordel røkelaksen og dillen utover.
  2. Rull lefsene stramt sammen og skjær i fingertykke skivene på skrå. Ferdig!
  3. Du kan gjerne lage lefsene noen timer i forveien, men da bør du singelpakke lefsene i plastfolie og legge dem i kjøleskapet. Skjær opp lefsene like før servering.

Tips

Du kan gjerne lage lefsene noen timer i forveien, men da bør du singelpakke lefsene i plastfolie og legge dem i kjøleskapet. Skjær opp lefsene like før servering.

Relaterte oppskrifter