Rakfisk i lefse

Rakfisk i lefse

Ingredienser

400 g rakfisk
rømme
rødløk
mandelpotetlefse

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lag smakfulle lefser med rakfisk. Smaker ekstra godt med rømme fra Rørosmeieriet. Her kan du også lage egne varianter med ønsket tilbehør. Se hva du har i kjøleskapet fra før og smak deg frem til gode kombinasjoner.

  1. Beregn ca. 100 g filet per person. Smør et lag rømme utover lefsen og legg på biter av rakfisk.
  2. Dryss over løk og rull lefsene sammen.
  3. Skjær lefsene på skrå og stikk en tannpirker gjennom. Servér på fat.

Tips

Du kan også bruke tortillalefser. Bytt ut rømmen med Philadelphiaost og rødløken med hakket vårløk. Ha i opphakket plommetomat og en godhåndfull ruccola.

Relaterte oppskrifter