Skrei med spinat og granateple

Oppskrift på stekt skrei med spinat og granateple. En sunn og god rett med asiatisk vri. Du kan fint bytte ut skreien med vanlig torsk i denne oppskriften.
Skrei med spinat og granateple

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Krydre skreiskivene med salt og pepper. Brun skreiskivene i smør til de er gyllne på begge sider. Stek dem videre i ovnen på 180 grader til de er gennomstekte. Dette tar ca 10 minutter.
  2. Mens fisken står i ovnen steker du spinat, løk og granateplefrø raskt i panna. Tips: for enkelt å få ut frøene fra granateplet, deler du granateplet i to og banker på utsiden av skallet med en tresleiv. Da løsner frøene lett.
  3. Bland hoisin saus og sweet chilsaus. Smak til med salt og pepper. Server ved siden av som saus.
  4. Del limen i stekepanna til de er gyllne på snittflaten. Server limen ved siden av retten, slik at hver og en kan presse limesaft over retten ved servering.
  5. Denne retten kan gjerne serveres med ris, godt brød eller stekte poteter ved siden av.