Dampet torsk med sennepssaus og rødkål

Enkel, rask og veldig god fiskemiddag med smaken av jul. Denne middagen lager du enkelt på under 20 minutter og passer perfekt på litt travle dager, eller når du bare har lyst på en god middag som nesten lager seg selv.
Dampet torsk med sennepssaus og rødkål

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Strø over friske urter før servering for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med 2 dl vann og litt salt. Legg torskefiletene i kjelen, sett på lokk og la stå på svak varme i ca. 5 minutter til torsken er ferdig.
  2. Varm de ovnsbakte potetene i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter til de er gjennomvarme.
  3. Varm rødkålen og sennepssausen i en kjele med kokende vann i ca. 10 minutter. Du kan også ha rødkålen og sennepssausen over i to separate kjeler og gi dem et raskt oppkok.