Torskefilet med pesto og bønnesalat

Torsk er en fisk som passer til det meste av tilbehør. Her har vi valgt en smaksrik grønn pesto, bønne- og linsesalat, samt brokkoli og blomkål. Rask og god hverdagsmiddag.
Torskefilet med pesto og bønnesalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Som erstatning for bønne- og linsesalat passer også alle MENYs potetvarianter godt. Hva med å blande potetstappe med pestoen?

Slik gjør du

  1. Kok brokkolien og blomkålen i lettsaltet vann til grønnsakene er akkurat møre.
  2. Kok opp en kjele med vann og litt salt. Skjær torskefileten i fingertykke skiver. Dra kjelen av varmen og legg torsken i vannet. La fisken trekke i ca 5 minutter til den akkurat er gjennomkokt.
  3. Server torsken med bønne- og linsesalat, kokte grønnsaker og pesto.