Enkel fiskesuppe

En deilig fiskesuppe trenger ikke å ta lang tid å lage. Denne oppskriften på enkel fiskesuppe lager du på ca. 20 minutter og smaker fortsatt hjemmelaget og veldig godt! Perfekt for en travel hverdag, eller på dager hvor du rett og slett ikke har lyst til å bruke mye tid på middagen.
Enkel fiskesuppe

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Avhengig av hvor store du har skjært fiskebitene, trenger de bare å trekke 2-5 minutter i suppen før den er klar for servering. Varier gjerne med forskjellige typer fisk eller prøv også med reker.

Slik gjør du

  1. Kok opp fløte og fiskebuljong i en kjele.
  2. Rør ut 1 spiseskje maizenna i litt kaldt vann. Ha maizennaen i fløteblandingen og la koke i 1 minutt. Ha i mer maizenna hvis du ønsker en tykkere suppe.
  3. Ha fisk og grønnsaker i suppen og la trekke til fisken akkurat er gjennomkokt.
  4. Dra kjelen av varmen og rør forsiktig inn ramsløksmøret.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Topp suppen med frisk dill like før servering og server godt brød ved siden av.