Druer med sjokoladetrekk

Lag litt sunnere julegodt.
Druer med sjokoladetrekk

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens, vask og tørk druene. Stikk en tannpirker (uten smak) inn i druen hvor stilken har vært. Legg dem i fryseren over natten.
  2. Dekk et stekebrett med bakepapir. Smelt sjokolade og kokosnøttolje sammen i et vannbad. Fjern fra varmen, rør evt. inn litt havsalt. Rør i blandingen i et til to minutter, til sjokoladen er glatt og litt avkjølt.
  3. Dypp en og en drue ned i sjokoladen slik at hele dekkes. Ta opp og dypp dem i ønsket strøssel eller legg på bladgull. La dem tørke raskt på tannpirkeren, og legg dem over på bakepapiret.
  4. La druene ligge i ca. en halvtime før du nyter dem.