Hjemmelaget waldorfsalat

Kremet waldorfsalat med epler, druer og nøtter er klassisk tilbehør til kalkun og populært på koldtbord med spekeskinke eller annen julemat. Dette er en klassisk og veldig god oppskrift på waldorfsalat laget fra bunnen. Klikk også for å se film.
Hjemmelaget waldorfsalat
Se video

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Ønsker du en litt mer mettende Waldorfsalat kan du tilsette litt finkuttet kål.

Slik gjør du

  1. Skjær epler og ananas i jevne terninger og del druene i to. Fjern de groveste trevlene på stangsellerien og skjær i tynne skiver.
  2. Pisk fløten til myk krem og vend kremen sammen med majonesen. Smak til med noen dråper sitronsaft og en god klype sukker. Bland alt lett sammen.
  3. Pynt gjerne waldorfsalaten med valnøtter, druer og gjerne litt av det grønne fra stangsellerien.