Vegetarburrito med rødbetfalafel

Oppskrift på deilig, saftig burrito med rødbetfalafel, syltet rødløk og hummus. Rødbetfalafel får du kjøpt i utvalgte Meny-butikker og må prøves enten du er vegetarianer eller bare har lyst til å prøve noe nytt som smaker fantastisk.
Vegetarburrito med rødbetfalafel

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Lag gjerne syltet rødløk dagen i forkant og oppbevar i et glass med tett lokk.

Slik gjør du

  1. Kok opp rødvinsseddik, vann og sukker. Kok til sukkeret er løst opp. Dra kjelen av varmen. Skrell løken og skjær den i tynne ringer. Ha løkringene i eddiklaken og avkjøl.
  2. Stek rødbetfalafelene i rapsolje til de er gylne og gjennomvarme.
  3. Anrett falafelene i tortillalefsene sammen med hummus, salat, syltet løk og koriander.