Kokosbollekake

Er du glad i kokosboller så vil du elske denne kokosbollekaken! Enda mer av det gode! Fløyelsmyk marengs med et lokk av mørk sjokolade og kokos. Oppskriften er også enkel å lage.
Kokosbollekake

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Klem ut vannet og pisk platene ut i 1 dl kokende vann.
  2. Pisk eggehviter og sukker til marengs. Hell gelatin i marengsen i en tynn stråle mens du pisker. Sett en springform (20-22 cm) direkte på et kakefat, strø litt kokosmasse i bunnen og hell i marengsen.
  3. Sett kaken i kjøleskapet til den har stivnet (i minst 4 timer), gjerne over natten.
  4. Smelt sjokolade sammen med smør i vannbad. Avkjøl sjokoladen litt før den helles over kaken, og strø over kokosmasse. Sett kaken kjølig litt til slik at sjokoladen stivner.