Kremet kyllinggryte med bacon

Dette er en rask og smakfull kyllinggryte med sopp, bacon, løk, kremost og urter. Et godt middagstips med kylling for hele familien! Server med pasta tagliatelle, parmesan og en frisk grønn salat.
Kremet kyllinggryte med bacon

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Hakk løk og hvitløk. Del opp kyllingfiletene i terninger. Del champignonen i biter og skjær opp bacon i små terninger.
  2. Brun kyllingen i en stekepanne, legg til side. Stek soppen, legg den og til side.
  3. Stek løk, bacon og hvitløk. Ha tilbake kylling og sopp i pannen. Krydre med timian.
  4. Ha over kremost, matfløte og kyllingfonden. La småkoke til kyllingen er mør.
  5. Smak til med salt og pepper. Server med tagliatelle, parmesan og en frisk grønn salat.