Lammefilet med nudler og rødbeter

Fersk lammefilet er luksus, men vi at når det først er sesong for lam så bør man kunne unne seg litt i hverdagen og. Lag denne enkle nudelretten med en god woksaus og mørt lammekjøtt.
Lammefilet med nudler og rødbeter

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Sesamfrø smaker fantastisk i denne retten!

Slik gjør du

  1. Husk å ta lammefiletene ut i god tid så de får temperert seg.
  2. Krydre lammefiletene med timian, salt og pepper. Stek filetene i smør til de er gyldne rundt hele. Du kan enten steke lammefiletene ferdig i stekepanne, eller du kan steke dem noen minutter i ovnen på 180 grader. Lam indrefilet tar 3-4 minutter og lam ytrefilet tar ca dobbelt så lang tid (kommer an på tykkelsen).
  3. Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp nudlene tørre.
  4. Stek rødbetmixen i samme pannen som du stekte lammefiltene i 1 minutt, og vend grønnsakene inn i nudlene sammen med woksausen.
  5. Anrett nudlene i serveringsboller og topp med skiver av lammefilet. Del en lime i to og press over like før servering.