Hjemmelaget kebab i pita

Lyst på kebab? Den blir aller best hjemmelaget! Enkel og god oppskrift på krydret lammekebab med hvitløksdressing, rødløk, tomat og agurk i pitabrød. Bruk gjerne rester fra påskens lammestek.
Hjemmelaget kebab i pita

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Fres løk og hvitløk i litt smør eller olje, til løken er blank og myk. Tilsett lammekjøttet (hvis du benytter lammekjøttdeig må du brune kjøttdeigen først) og krydre etter smak og behag. La kjøttet surre med til det er gjennomvarmt.
  2. Finhakk agurk, tomat, løk og mynte og bland sammen med sitronsaft.
  3. Lag en enkel hvitløksdressing ved å finhakke hvitløk og rør i yoghurten.
  4. Stek pitabrød etter anvisning på pakken. Fyll brødene med grønnsaksblandingen, yoghurt og kebab, og server.