Pannekaker fylt med reker og pesto

Middagspannekaker fylt med reker, salat, agurkstaver, pesto og spirer. Disse pannekakene kan også serveres til lunsj eller som forrett. Oppskrift på pannekakerøre gir ca 3 pannekaker per person.
Pannekaker fylt med reker og pesto

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

For litt grovere pannekaker kan du bytte ut 1/3 av melet med sammalt, grovt mel.

Slik gjør du

  1. Begynn med å blande salt og mel, og ca. halvparten av melken. Visp sammen til røren er klumpfri.
  2. Rør inn eggene og tilsett resten av melken. La røren svelle/hvile i ca. 30 minutter for best resultat.
  3. Smelt litt smør i en varm stekepanne.Bruk en øse til å helle i røre til den nesten dekker hele bunnen. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
  4. Fyll pannekakene med reker, salat, agurkstaver, pesto og spirer like før servering.