Vegetargryte med kokosmelk

Kjøttfri gryterett med kikerter, bønner, grønnkål, chili og kokosmelk full av deilige smaker. Å spise vegetarmat iblant er bra for både helsen og klimaet og trenger absolutt ikke å gå på kompromiss av smak. Denne varmende retten må oppleves!
Vegetargryte med kokosmelk

Ingredienser

Tips!

Server gjerne vegetargryten med naan brød eller en frisk grønn salat.

Slik gjør du

  1. Fres gulrøttene, løken og chilien i olje i en kjele i 2 minutter.
  2. Ha i karri og la frese i ytterligere 2 minutter.
  3. Ha kikerter, bønner og linser i en sil og skyll raskt i vann. La renne av og ha alt i kjelen.
  4. Ha i kokosmelk og la koke til gryten tykner og du har den konsistensen du ønsker.
  5. Ha i grønnkålen og la trekke i 2 minutter før servering.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Ha vårløk og frisk koriander over retten før servering.