Marinert svinefilet med asparges og chèvresalat

Dette er en oppskrift på indrefilet av svin som forlenger sommeren. Indrefilet av svin kan byttes ut med hvit fisk eller kylling. Smakfullt tilbehør er asparges og chèvresalat.
Marinert svinefilet med asparges og chèvresalat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Dette er en oppskrift på indrefilet av svin som forlenger sommeren. Indrefilet av svin kan byttes ut med hvit fisk eller kylling. Smakfullt tilbehør er asparges og chèvresalat.
  2. Grill svinefileten i ca. 15 min. Vend kjøttet ofte. Fileten kan også brunes i stekepanne og etterstekes i ovn på 225 °C i ca. 15 min.
  3. Pensle asparges med olje og grill, eller stek i olje i stekepanne, i ca. 3 min.
  4. Vask og riv salat i biter, del og ha i chèvre, bland inn vinaigrette, dryss over pinjekjerner og server.
  5. Godt og enkelt!