Svinefilet i form

Svinefilet i form

Ingredienser

Svinefilet i form

600 g svinefilet
1 stk rødløk
1 stk paprika
1 stk liten squash
30 g parmesan
250 g kokte kikerter
1 boks hermetiske cherrytomater
1 neve frisk persille
rapsolje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En sunn og smakfull alt i ett rett.

  1. En sunn og smakfull alt i ett rett.
  2. Finhakk løk, skjær paprika og squash i strimler, og hakk persille. Fres grønnsakene i 1 ss olje i en stekepanne, ca. 4 min. Vend inn kikerter, tomat og persille.
  3. Skjær svinefileten i ½ cm tykke skiver, brun kjøttet i resten av oljen og krydre med salt og pepper.
  4. Ha grønnsaksblandingen i en ildfast form, fordel kjøttet over blandingen og stek i ovnen på 180 °C i 10 min. Riv over parmesan før servering.
  5. Godt og enkelt! Næringsinnhold pr 100g: energi  kcal 127, protein 14g, karbohydrat 6g, fett 5g, derav mettet fett 1,3g, salt 0,2g. Utviklet i samarbeid med matforskningsinstituttet Nofima.