Nakkekoteletter med rødkål

Rask, enkel og veldig god middag som smaker av jul. Nakkekoteletter med rødkål, MENYs ovnsbakte poteter med timian og julesaus er perfekt på litt travle dager eller bare når du har lyst på en god middag som krever minimalt med innsats.
Nakkekoteletter med rødkål

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne tyttebærsyltetøy til retten for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Krydre nakkekotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i olje eller smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca. 4 minutter på hver side.
  2. Ta plasten av potetene og sett aluminiumsformen i ovnen. Varm potetene på 180 grader i ca. 10-15 minutter til de er gjennomvarme.
  3. Varm rødkål og julesaus i en kjele med kokende vann. La posene ligge i vannet i ca. 10 minutter.
  4. Server nakkekotelettene med de ovnsbakte potetene, rødkålen og julesausen.