Saftig ostepølse med nachochips

Saftig ostepølse med nachochips

Ingredienser

4 stk plommetomater
2 ss olivenolje
0,5 stk grønn chili
2 stk sjalottløk, finhakket
1 ss sitron
salt
pepper
8 stk Jacobs Utvalgte ostepølse
8 pølsebrød
nachos chips

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Ostepølse fra Jacobs Utvalgte er en av MENYs mest populære pølser. Toppet med pico de gallo, og nachochips, så blir den et godt alternativ til fredagstacoen! Perfekt på grillen og passer for hele familien.

  1. Kutt plommetomatene i terninger og bland med olivenolje, chili, sjalottløk, sitron, salt og pepper. Dette blir en frisk tomatsalsa kalt Pico de gallo.
  2. Grill ostepølsene til de er gjennomvarme og gyldne. Varm pølsebrødene på grillen.
  3. Server pølsene i brødene toppet med knuste nachochips, Pico de gallo og litt rømme. Til slutt et dryss med hakket frisk koriander.