Saftig ostepølse med nachochips

Saftig ostepølse med nachochips

Ingredienser

4 stk plommetomater
2 ss olivenolje
0,5 stk grønn chili
2 stk sjalottløk, finhakket
1 ss sitron
salt
pepper
8 stk Jacobs Utvalgte ostepølse
8 pølsebrød
100 g cheddarost, revet
16 stk Nachos chips

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Ostepølse med Pico de gallo, revet cheddar og toppet med Cheddar- & Jalapenosaus og nachochips. Denne oppskriften er et godt alternativ til fredagstacoen og passer for hele familien.

  1. Kutt plommetomatene i terninger og bland med olivenolje, chili, sjalottløk, sitron, salt og pepper. Dette blir en frisk tomatsalsa kalt Pico de gallo.
  2. Grill ostepølsene til de er gjennomvarme og gyldne. Varm pølsebrødene på grillen.
  3. Server pølsene i brødene toppet Pico de gallo, nachochips og Cheddar- jalapenosaus.