Svineburger med parmesan og chili

Svineburger med parmesan og chili

Ingredienser

600 g kjøttdeig av svin
2 ss revet parmesan
2 ts Fersk chili
1 stk Egg
Salt
Pepper
1 stk Rød løk
2 stk tomat
1 stk Hjertesalat
2 dl Aioli
2 dl Salsa
4 stk Hamburgerbrød

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Oppskrift på spicy burger av svin med italiensk innslag.

  1. Vend inn alle ingrediensene forsiktig, rører du for mye blir burgerne tørre. Smak til med salt og pepper. Del miksen i 4 like deler og klapp burgerne flate, ca 1,5 cm høye. De skal ikke presses for mye sammen.
  2. Stekes i litt olje eller smør, evt grilles 1-2 minutter på hver side. Skal helst være litt rosa i midten. Varm også brødene litt på grillen eller i ovnen (200 grader)
  3. Pensle aioli på den ene delen av burgerbrødet. Dander så burgeren med kjøtt, salat, tomat, rødløk og salsa og server!