Grillet svinefilet i brioche brød

Grillet ytrefilet av svin er grillmat nesten uten fett. Enkel og rask vri på burgeren som er perfekt i parken, på stranda eller til grillfesten hjemme. Pensle skivene med BBQ-saus mot slutten av grilltiden og server i brioche brød med gresk salat.
Grillet svinefilet i brioche brød

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Bytt ut brioche burgerbrødene med grove hamburgerbrød for en litt sunnere variant.

Slik gjør du

  1. Krydre svinefileten med salt og pepper. Grill skivene på direkte varme til de er gylne og gjennomstekte. Dette tar ca 3-4 minutter på hver side.
  2. Pensle kjøttet med BBQ sauce mot slutten av grilltiden og grill burgerbrødene til de er gylne.
  3. Fordel gresk salat på nederste del av burgerbrødene og legg grillet svinefilet på hver tallerken. Topp gjerne svinefileten med litt ekstra BBQ sauce like før servering.
  4. Alle produktene du trenger får du hos MENY!