Nudler hoisin med langtidsstekt svinebog

Mørt, langtidsstekt svinekjøtt med nudler, en smaksrik hoisin saus og sprø grønnsaker. En veldig god asiatisk middagsrett. Bruk de nudlene du liker best, for eksempel eggnudler til denne retten.
Nudler hoisin med langtidsstekt svinebog

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Tips!

Har du dårlig tid? Kjøp denne retten ferdig. Du finner den i ferskvaredisken som en del av MENYs Heat&Eat-konsept.

Slik gjør du

  1. Gni inn svinekjøttet med salt, pepper og olivenolje. Brun kjøttet i en stekepanne til det er gyllent rundt hele. Stek kjøttet i ovnen på 120 grader i 3-4 timer til det er helt mørt.
  2. Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp nudlene tørre.
  3. Stek gulrøttene og sukkerertene i rapsolje i 2 minutter. Ha i nudlene og la steke i 2 minutter under omrøring.
  4. Ha i hoisin saus og sasamfrø. La steke i ytterligere 2 minutter.
  5. Server de wokede nudlene sammen med skiver av svinekjøtt.