Omelett med stekt ris

Omelett med stekt ris er en mettende omelett hvor du kan bruke rester fra tidligere i uken. Lag en god middagsomelett med løk, ingefær, ris og det du har igjen av rester av kjøtt og grønnsaker. Enkel og god restemiddag!
Omelett med stekt ris

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek finkuttet hvitløk, ingefær og løk i en steke-/wokpanne
  2. Tilsett kjøttrester og grønnsaksrester ( f.eks. kålsalat).
  3. Tilsett risblandingen og bland alt sammen. Tips! Varm kjøleskapskald ris i mikroen til den blir lun og myk, da setter den seg ikke så fort i bunnen av pannen/woken.
  4. Pisk sammen 8 egg. Ha ¼ av eggeblandingen i en teflonstekepanne og fordel utover hele pannen (som en pannekake).
  5. Når eggeomeletten begynner å sette seg (obs! det går fort) legger du ¼ av den stekte risblandingen i midten av eggeomeletten og bretter omeletten rundt risen.
  6. Snu den over på en tallerken. Gjenta for hver porsjon.
Når eggeomeletten begynner å sette seg (obs! det går fort) legger du ¼ av den stekte risblandingen i midten av eggeomeletten og bretter omeletten rundt risen.