Fylte svinekoteletter med frisk bønnesalat

Rask og lettvint middagsrett som smaker fantastisk. I denne oppskriften på koteletter kan du variere bønnesalaten med andre urter og grønnsaker.
Fylte svinekoteletter med frisk bønnesalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Fylte svinekoteletter med frisk bønnesalat

Slik gjør du

  1. Rask og lettvint middagsrett som smaker av sommer! Varier bønnesalaten med andre urter og grønnsaker.
  2. Bland ost og pesto. Skjær et snitt i kotelettene og fyll med chorizo og osteblandingen (alternativt ferdigfylte fra Meny). Stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side.
  3. Hakk rødløk, persille, og selleri, og bland med avrente bønner. Lag dressing av olje og eddik. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha dressingen over salaten og server til kotelettene.
  5. Godt og enkelt!