Litt sunnere dessert med frukt

Litt sunnere dessert med frukt

Med enkle triks kan de tradisjonelle eplene, pærene, bananene og bærene kjapt bli en sunn, søt og frisk avslutning på hverdagsmiddagen.

Har du frukt, så har du dessert! Oppkuttet frukt er kjapt, enkelt og utrolig godt. De søte, friske smakene i ulike frukt og bær kan uten tvil bli en fullkommen dessert for både store og små.

Lag en deilig fruktsalat

Det vanligste er en klassisk fruktsalat. Lag en stor porsjon av dine favorittfrukter, og hell over litt fruktjuice med sitronsaft så frukten ikke blir misfarget. 

Oppbevar salaten i en tildekket bolle i kjøleskapet. Nå har du en frisk, litt sunnere og søt avslutning til ethvert måltid.

Trenger du inspirasjon? Prøv disse oppskriftene:

Emblem
En skje vaniljekesam eller yoghurt ved siden av setter prikken over i-en på en frisk fruktsalat.

Prøv spennende eksotisk frukt

Det er ikke noe galt med epler og pærer, men hva med å prøve noen av de pussige fruktene du ikke helt husker navnet på? Her er det mange gode smaker som venter på å bli oppdaget!

En frisk salat med fiken, bringebær og søte nøtter kan også være et godt og friskt mellommåltid En frisk salat med fiken, bringebær og søte nøtter kan også være et godt og friskt mellommåltid

En salat kan godt komme til slutt i måltidet, og kalles dessert når den består av søte fiken, nøtter og bringebær. Dette kan lett bli en voksenfavoritt som søt avslutning etter hverdagsmaten!

Fruktsalat på farten

Det er ikke alltid like lett å velge sunne mellommåltider på farten. Mye frukt og grønt er vanskelig å tilberede utenfor kjøkkenet, og man sitter ofte igjen med rester og avfall.

Har du lyst på fersk frukt, kan du kjøpe ferdigkuttet frukt på MENY! Alle de praktiske begerne kommer med en hendig gaffel og kan nytes uansett hvor du er.