Har du egg har du mat, sies det. Egg kan brukes til alt fra en god frokost til fristende lunsj, middag eller noe godt til kvelds. Her får du fristende tips om egg til frokost, lunsj og til middag.
Egg er en perfekt måte å starte dagen på, enten alene eller med brødskiver, som eggerøre eller omelett. I tillegg er egg god lunsj - spesielt på hjemmekontoret. Egg er rask mat, og med enkle grep kan du få en lekker lunsj på 1-2-3!
Omelett passer til frokost, lunsj, middag og kvelds - en skikkelig allrounder! Et godt tips er å bruke opp rester av grønnsaker eller pålegg du har i kjøleskapet. Nesten alt passer godt i en omelett.
Egg gir et godt grunnlag for mange middager, spesielt pai eller som smakfullt tilbehør i salater, supper og i wraps. Prøv en god middagspai eller en smaksrik spansk tortilla med poteter.
Egg er en fantastisk allrounder som er like god for seg selv, som den er i både middager og desserter. Flere produsenter har en unik tilnærming til eggproduksjon, noe som også gir spesielt velsmakende egg. Her kan du lese mer om dem:
Egg et et must i de fleste kaker og i mange desserter. Lag alt fra eggedosis til rullekake, vaniljekrem, arme riddere, sjokolademousse eller marengs. Har du egg har du nemlig et godt utgangspunkt for de aller fleste søtsaker.