Saftig hamburger

Saftig hamburger

En saftig burger er perfekt mat året rundt, men smaker spesielt godt på grillen. Prøv vår saftige angusburger eller by på en smaksrik hjemmelaget burger. Hos MENY finner du alt du trenger av burgerbrød, god topping og hamburgere av høy kvalitet.

Her har vi samlet alt du trenger av oppskrifter, tilbehør og steketips for en saftig og smaksrik hamburger.

Få alt du trenger levert rett hjem

Angusburger - vår beste hamburger

Angusburgeren er laget på vår egen oppskrift med kjøtt fra Norsk Angus. Her har vi har kvernet, blandet og stekt oss frem til det vi mener er den perfekte burgeren, med det perfekte fettinnholdet for en saftig og skikkelig digg burger. Du finner den kun hos MENY. 

Prøv vår beste burger

Hjemmelagde hamburgere med godt tilbehør

Ingenting er som en hjemmelaget og godt krydret burger! Du kan bestemme alt selv, fra størrelse på burgerne til hva slags kjøtt og tilbehør du vil bruke. Her er våre beste tips som gjør burgeren til en suksess.

Lyst på en annen ost enn cheddar på burgeren? Prøv brie, blåmuggost eller mozzarella!

Ikke glem dette når du skal lage burger

Det beste tilbehøret til burgeren

En hamburger kan toppes med mye godt! Prøv alt fra hjemmelaget ketchup til sriracha og chipotlemajones, eller hva med syltet rødløk, smaksrik cheddar og hjemmelaget coleslaw. Vi har alle oppskriftene du trenger.

Prøv saftige vegetarburgere

Har du lyst til å spise mer plantebasert, eller er du alt vegetarianer? Hos MENY finner du et stort utvalg smakfulle og saftige vegetarburgere som passer perfekt på grillen og i stekepanna. Prøv dem gjerne med spennende toppinger som srirachamajones og syltet rødløk.

Litt sunnere burgere med fisk

Fisk egner seg godt mellom et par luftige burgerbrød med god topping. Siden både lakseburger og ferdige fiskeburgere har en mild smak, passer de godt med mye forskjellig tilbehør. Hvorfor ikke prøve tzatziki, fersk mango eller en syrlig coleslaw? Her er det kun fantasien som setter grenser!

Raske og enkle burgere

Trenger du middag i en fei? Ferdige burgere som kun skal varmes opp er perfekt når man har dårlig tid eller ikke ønsker å bruke mye tid på matlaging. Med godt burgerbrød og smakfullt tilbehør er dette enkle og gode burgere med smak av sommer.

Kjøp ferdigstekte, varme burgere fra varmmatdisken i din lokale MENY-butikk. Her finner du også ferdige hamburgere i brød som er klare til å spises.