Nystekt ribbe fra ferskvaredisken

Nystekt ribbe fra ferskvaredisken

Er du sulten på et stykke ribbe eller tenker å servere ribbe til middag i dag? I varmeskapet har vi nystekt ribbe med sprø svor hele julen.

Skal du ha julelunsj og vil servere noe godt, eller har du rett og slett bare lyst på ribbe på en hverdag.

I hele førjulstiden finner du nystekt ribbe i varmeskapet. Denne smaker akkurat som hjemmelaget, så du kan kose deg med saftig, nystekt ribbe når du vil.

Bestill ferdigstekt ribbe til jul

Mange bestiller ferdig nystekt ribbe til julaften eller andre juleselskaper. Ribben krydres av dyktige matarbeidere i butikken minst én dag før den skal i ovnen, og stekes til den er saftig og har sprø svor.

Våre stekeovner sørger for at ribba alltid får knasende sprø svor Våre stekeovner sørger for at ribba alltid får knasende sprø svor

Ferdigstekt ribbe levert hjem

Julelunsj med jobben, julebord med naboene eller kanskje bare litt fysen på ribbe før den store julemiddagen? Vi leverer også ferdigstekt ribbe hjem på døren! 

Ribben leveres ferdigstekt og kald, men hvis du skjærer den opp i serveringsstykker og varmer den på 200 grader, har du nystekt, sprø og saftig ribbe i løpet av 20 minutter. 

Nystekt ribbe får du i ferskvaredisken, men vi leverer også hjem Nystekt ribbe får du i ferskvaredisken, men vi leverer også hjem

Slik serverer du ferdigstekt ribbe

Ønsker du en klassisk juletallerken, anbefaler vi deg å servere ribba sammen med grove medisterkaker, julepølse og poteter fra Bjertnæs & Hoel.

Surkål, tyttebærsyltetøy og en god julesaus er også godt til. For en litt grønnere variant, er det også godt med eple, svisker og rosenkål til ribba.

Lag en god juletallerken:

Rester igjen av ribba? 

Ribbe er mektig, og selv om mange av oss har gledet oss lenge til å gyve løs på mørt kjøtt og sprø svor, så kan det fort bli mye mat.

Svinekjøtt passer godt til asiatiske sauser, og søte smaker som eple og aprikos. Bruk gjerne restene i bao buns, wok eller med en god coleslaw.

Ribbesandwitch med epleslaw 

Her får ribba nydelig tilbehør som coleslaw med epler og godt krydder. De syrlige eplene gjør retten frisk, og er et deilig avbrekk fra den klassiske julematen.

Flere restetips med ribbe