Julens beste Matskatter fra Vestfold

Julens beste Matskatter fra Vestfold

Vestfold bugner av gode Matskatter, og her er våre favoritter du kan servere på julebordet eller gi bort til noen du er glad i.

Solfylte, grønne Vestfold har en stor produksjon av frukt, bær og ikke minst poteter. Prøv småpotetene fra Bjertnæs&Hoel til jul, disk opp med spekemat på lunsjbordet, og server saktevoksende Lerstangkylling til middag.

Et godt alternativ til kalkun om dere ikke er så mange. Prøv en smaksrik Matskatt til jul du også, som er lokalmat på sitt beste.  

Delikatessepoteter fra Bjertnæs & Hoel 

Potetene fra Bjertnæs & Hoel vokser langs den solfylte vestfoldkysten. De er dyrket og høstet for å få små, delikate og ekstra smaksrike poteter.

Bjertnæs & Hoel er et fellesskap av mennesker som er levende opptatt av jordbruk, mat og mennesker. Fellesskapet representerer to familier som har drevet landbruk i flere generasjoner. Bjertnæs & Hoel er et fellesskap av mennesker som er levende opptatt av jordbruk, mat og mennesker. Fellesskapet representerer to familier som har drevet landbruk i flere generasjoner.

Bjertnæs & Hoel - Nøtterøy

Bjertnæs & Hoel - Nøtterøy

I flere generasjoner har det blitt dyrket grønnsaker langs Vestfoldkysten, i et klima med godt jordsmonn, mye sol og gunstige vindforhold.

Lerstangkylling fra Vestfold

Lerstangkylling fra Vestfold, av den saktevoksende rasen Ranger Gold, har god plass, dagslys og spiser lokalprodusert fôr. Det gir god kylling.

Alle Lerstangkyllinger starter livet på Lerstang gård før de vokser opp hos noen få utvalgte og omsorgsfulle bønder rundt i Vestfold. Alle Lerstangkyllinger starter livet på Lerstang gård før de vokser opp hos noen få utvalgte og omsorgsfulle bønder rundt i Vestfold.

Lerstang kylling: Dyrevelferd i Norgestoppen

Lerstang kylling: Dyrevelferd i Norgestoppen

I MENY har vi i mange år hatt fokus på dyrevelferd. Derfor har vi lansert saktevoksende kylling som går under merkenavnet Lerstang. Dette er kylling for deg som er opptatt av dyrevelferd.

And fra Gårdsand

Perfekt til jul, nyttår eller som en deilig helgemiddag. Andebryst med appelsinsaus er et festmåltid uten sidestykke.

 • Andebryst
  Møre andebryst fra Gårdsand, er en delikatesse. Endene vokser opp i store andehus med dagslys og luftegårder, og får lokalprodusert fôr.
 • Appelsinsaus
  Appelsinsaus fra Gårdsand er laget med kyllingkraft, appelsinsaft og kjærlighet. Passer like godt til kylling, som til and og juleskinke.

Gårdsand - Re kommune

Gårdsand - Re kommune

Fransk kjærlighet fra hjertet av Vestfold.

Kryddersmør fra Nesjar

Nesjar kryddersmør – ekte meierismør tilsatt spennende krydderblandinger.

Deilig kryddersmør passer godt til alt fra kylling, fisk og til biffen. Finn din favoritt! Deilig kryddersmør passer godt til alt fra kylling, fisk og til biffen. Finn din favoritt!

Pålegg og saus fra Bjerke

Bjerke har et stort utvalg sauser, pålegg, spekemat og salamier av høy kvalitet. Vi har plukket ut våre to favoritter til jul

 • Sennepssaus
  Med sennepssaus med dill fra Bjerke har du tilbehøret på plass til både gravlaksen og juleskinken.
 • Rødvinsalami
  Rødvinssalami fra Bjerke Spekemat har mild og rund smak, med et hint av rødvin. Perfekt til julefrokosten.

Bjerke - Helgeroa

Bjerke - Helgeroa

Snadder av høy kvalitet.

Edelløk fra Holm gård

Edelløk fra Holm gård er en nøye utvalgt og skrelt delikatesseløk. Bruk den til rakfisk, til kompott eller finhakket til pølse og lompe.

I dag finnes det fem ferdigskrelte produkter tilgjengelig for MENY: Edel-løk gul, Edel-løk rød, sjalottløk, Borettane-løk og grill-løk. I dag finnes det fem ferdigskrelte produkter tilgjengelig for MENY: Edel-løk gul, Edel-løk rød, sjalottløk, Borettane-løk og grill-løk.

Edel-løk fra Holm Gård - Kvelde

Edel-løk fra Holm Gård - Kvelde

Sunt og godt tilbehør på middagsbordet.