Dette er vårens nyheter - 2019

Dette er vårens nyheter - 2019

Publisert 5. februar 2019
Vårens produktnyheter er på vei til butikk og du har masse å glede deg til. Her har vi plukket frem noen av de mest spennende produktene.

Se nyheter for høsten 2020 her

 

Snacks-nyheter

Sommeren er en tid man ønsker friske og fruktige smaker, som rett og slett gir smaken av sommer. Nå lanserer Freia Melkesjokolade en ny frisk sommerlig sjokoladeplate, nemlig Melkesjokolade med biter av Bringebær. 

Sørlandschips lanserer Grill-Chipsverkstedet med smaker spesielt utviklet for å passe de norske sommerdagene. Salsa Fuerte er den hotteste chipsen og er spesielt god med leskende drikke eller som chips over tacoen. Tasty Burger er en mild chips med smak av grillet burger, perfekt som tilbehør til grillmaten eller til god drikke.  

 

Matnyheter våren 2020

Matnyheter våren 2020

Vårens nye matvarer for 2020 er snart i butikk. Trenden for dagligvare er sunnere, grønnere og raskere. Men ikke på bekostning av god smak. Se alle vårens nyheter i MENY her.

Pinneis for store og små

Hennig Olsen lanserer Premium iskremprodukter med flere spennende smaker i samme eske. Crème kombinerer både fløyelsmyk fløteis, ekte vanilje og premium sjokolade for å tiltale variasjonssøkende iskremnytere. Fra Henning Olsen får du også Tropis fruktispinner 10 pack med tropiske smaker. Produktet inneholder 15% fruktjuice, og kun naturlige farger! Og så til slutt, barnefavoritten: Kaptein Sabeltann-is med gullstøv er en leskende fruktis med smak av cola og sitron. Isen har et gullfarget overtrekk, passende for sjørøvere i alle aldre. Esken har familieaktiviteter på baksiden. 

Tørsteslukker og energiboost

På drikkefronten lanserer Farris Bris Eple og Rabarbra som årets smak - med en frisk smak av grønt eple med et hint av rabarbra. Coca-Cola lanserer energidrikken Energy Guarana & B6 Vitamin. Drikken har den kjente coca-cola smaken og Guarana tilfører coffeine som skal gi deg en energiboost. Fås med og uten sukker. 

 

Grille...grille...grille

Jacobs Utvalgte introduserer et nytt medlem i familien av bestselgende pølser; Jacobs Utvalgt BBQ & Cheese med Hickory BBQ saus og Vellagret ost . Jacobs Utvalgte lanserer også et utvalg pølser i nytt format, både lenger og tynnere. 

Glad i fisk? Lofoten lanserer to ulike fiskeburgere til grillen. Lofoten Grillburger Barbecue er utviklet av stjernekokken Øyvind Hjelle og er en saftig burger med urter og krydder som passer ekstra godt i sommermånedene. Lofoten Grillburger med ost, chili og pepper er en ekstra saftig og smakfull burger utviklet i tett samarbeid med Tine for å finne den osten som er best egnet i fiskeburgeren.

Nyheter for veggiser

eller bare de som vil spise litt mindre kjøtt. 

Den grønne trenden fortsetter også og VegMe lanserer Black Bean-burger, en saftig burger av proteinrik bønnemiks, smaksatt med tang som stekes raskt og enkelt på grillen! Oumph kommer også med en ny veggie-burger; The Oumph burger laget av soyaprotein og med fin rød farge fra rødbeter. 

Til maifesten

Tine lanserer Piano Pavlovakrem; en pavlovakrem rik på kremfløte som kun skal piskes opp i ca. 5 minutter før den påføres marengsbunnen. Kremen kan også benyttes i andre typer kaker som både fyll og topping. Du kan variere smaken etter eget ønske, ved å tilsette f.eks. karamellsaus, sjokoladebiter eller litt fruktsaus etter at kremen er pisket opp.

Fra Lofoten får du nå Lofotens røkte laks med sommerkrydder; en rund og fyldig smak av pepper, paprika, hvitløk og persille. 

Nyheter med god samvittighet

Bærekraft er viktig for flere og flere. 

Klar er en serie med bærekraftige produkter som er svanemerket, vegansk og inneholder kun nøye utvalgte ingredienser. Nå utvider de sitt sortiment med Klar oppvasktabletter som gir en ren og glansfull oppvask med bruk av nøye utvalgte ingredienser. Svanemerket, vegansk og anbefalt av Norges 

Vaskeserie som er snill mot miljøet

Vaskeserie som er snill mot miljøet

Den nye vaskeserien RentHjem er en serie produkter som tar vare på hjemmet ditt og miljøet. Serien omfatter produkter til tøyvask, rengjøring av bad, kjøkken og resten av hjemmet.