Nå kommer sommerens nyheter 2023 til butikk

Nå kommer sommerens nyheter 2023 til butikk

Publisert 17. april 2023 Oppdatert 3. mai 2023
Sommerens produktnyheter er på vei til butikk og du har masse å glede deg til. Her har vi plukket frem noen av de mest spennende produktene du finner i dagligvarebutikken mot sommeren.

Iskrem 

Sommer er iskrem og det er få ting vi digger mer enn en ispinne på en varm sommerdag eller en skål med iskrem og jordbær på terassen. Jacobs Utvalgte lanserer tre spennende nye smaker; Jordbærsorbet, Hasselnøtt og Portvin & Sviske. 

Ben & Jerrys lanserer også en ny smak; Sundae Duche De-Lish som er salt karamell med et lokk av kremet sjokoladeis på toppen

Jacobs Utvalgte iskrem Jacobs Utvalgte iskrem

Se alle nyhetene her
Hennig Olsen sørlandsis Sjokokirs Hennig Olsen sørlandsis Sjokokirs

Hennig Olsen kommer med Sørlandsis Sjokokirsj som dessertiskrem med kirsebærpippel og sjokoladeovertrekk spunnet inn i iskremen. Friskis frukt- og fløteis kommer som 8 pk med smak av Jordbær og appelsin. I tillegg lanseres isen Sommeris som er mini-appelsinsorbet med sjokladetrekk

Friskis  jordbær og appelsin 8 pack Friskis jordbær og appelsin 8 pack

Nå får du også tak i First Price sin egen Sandwich-iskrem med vaniljeis og sjokoladekjeks. 

Drikke

What The Fanta? også i år lanserer Fanta en ny hemmelig sommersmak, denne gangen er brusen helt lilla. Klarer du å gjette hvilke tre smaker denne deilige sukkerfrie brusen består av?

Prøv en ny tørsteslukker i sommer. Solo Super lanserer en ny smak; Sommerbrus med eple og mango. En forfriskende brus uten sukker. 

What the fanta What the fanta

Se alle nyhetene her

Vi får også inn en ny Matskatt i lokalmatsortimentet vårt; Eple- og bringebærmost fra Epleblomsten på Sauar Gard i Telemark. Friske, norske epler og solmodne bringebær presset til en sødmefull most. 

Grill

Hva skal du legge på grillen i sommer? Det kommer virkelig endel spennende nyheter fra MENY her. En av dem er Lollipops, som er grillpinne med kveilet pølse som du kan legge rett på grillen. Vi lanserer to typer; provencekrydder og lollipop med bacon, cheddar og jalapeno. 

Lollipop fra ferskvaredisken Lollipop fra ferskvaredisken

Videre lanserer MENY noen spennnede grillsmaker. Hva med MENYs egne Trøffelmarienterte nakkekoteletter eller kansas BBQ Entrecôte? Vi kan også anbefale MENYs Brooklyn BBQ Grillfilet med chili, røkt paprika og et hint av fennikel.  

Vår populære Angusburger kommer nå i fire størrelser, hvor den største er hele 250 gram! Vår populære Angusburger kommer nå i fire størrelser, hvor den største er hele 250 gram!

Har du hørt om norsk Angus? Angus er lidenskap, god dyrevelferd, norsk natur og en gjeng engasjerte bønder og kokker. Resultatet er kjøtt som har en fantastisk kvalitet og smak. Nå lanserer vi Angus Marinert Ytrefilet og Angus Mørbradfilet med pepper i tillegg til Angus Burger 250g!

Se alle nyhetene her

Ribs and Wings? Folkets lanserer Babyback Spareribs med smak av BBQ. Fra Tulip får du Slowcooked Spareribs klar til å legge på grillen. I tillegg anbefaler vi Finsbråten Pig Wings BBQ, som er langtidskokte svineknoker marinert i BBQ saus

Hva liker du best? Bratwurst, Chorizo eller Ostepølse? Eller hva med alle tre i samme pakke? Jacobs Utvalgte lanserer Mixpakke med tre ulike typer pølser. Perfekt for den som liker litt av hvert. Gilde lanserer trio-pakke med Bacon grillpølser, i tillegg til Mix-pakke med to Bacon grillpølser og to Ostepølser. 

Salma Burger med Korean BBQ Salma Burger med Korean BBQ

Foretrekker du fisk på grillen, må vi anbefale nyheten Salma Burger med Taste of Korea BBQ. Lakseburgerer har smaker av lime, gurkemeie og ingefær. Videre lanserer Lofoten en helsprø grillburger med smak av BBQ og Cheese. Knasende god! 

Tilbehør til grillmaten

Grønn & Frisk lanserer en ny type poteter klar for å settes rett på grillen, nemlig Marinerte Potetbåter med Grillkrydder. Du kan også glede deg til Sommerens Blomkålsalat med purre, grønnkål og mangodressing. Perfekt som tilbehør eller på burgeren. Vi vil også nevne MENYs egen potetsalat med paprika og chili som gir spice til grillmåltidet. Nam!

Sauser og dressinger til grill

Har du smakt MENYs egne sauser til grill? Prøv vår Mango-salsa på grillpølsa eller Sennepsmajonesen vår til grillspyd eller kylling. Eller hva med å prøve Coleslaw eller Syltet Rødløk til burgeren? 

Eldorado lanserer også to ulike sauser; Hot Dog Dressing og Jalapeño Mustard i tillegg til Chipotle Aioli. 


Andre nyheter 

Her ser du noen andre nyheter som du finner hos oss i sommer. 

Se alle nyhetene her