Nyhetskavalkade! De beste nyhetene fra 2023 og årene før

Nyhetskavalkade! De beste nyhetene fra 2023 og årene før

Publisert 22. desember 2023
Har du misset nyhetene som er blitt lansert i MENY i 2023? Her oppsummerer vi de mest spennende matnyhetene i 2023, pluss noen nyheter som virkelig har slått an fra årene før. Kjør Nyhetskavalkade!

De mest spennende nyhetene i 2023

Den desidert største nyheten i 2023 var sjokoladen Boble fra Freia. Folk gikk mann av huse for å få tak i denne luftige melkesjokoladen som etterhvert var utsolgt overalt. Dette har vært Freias mest vellykkede lansering noensinne. Nidar har vel ikke vært spesielt fornøyd med konkurransen til sin Stratos. Ser vi en ny konkurrent derfra i 2024 ?

En annen populær nyhet var TINE Mager Cottage Cheese med vanilje. Om det var smaken eller magerheten som skapte handlestormen, er det få som vet. Men at denne egner seg til smothies, bowls, bakst, desserter, eller bare som den er, det er sikkert. 

Populære nyheter i 2023

En ny serie med mellombarer ble også lansert i 2023. GroGro Råwbar er laget av naturlige og næringsrike ingredienser. Barene er uten allergener som gluten, egg, nøtter og melk.

Mellombarer har jo hatt et dårlig rykte for å være usunne, her har du altså et sunnere alternativ proppet med naturlige næringsstoffer. Kommer i tre varianter.

Johan og Ingunn Anstensrud som startet Den Sorte Havre Johan og Ingunn Anstensrud som startet Den Sorte Havre

2023 var også veldig preget av diskusjonen rundt barnegrøt og næringsstoffer. Inneholder dagens utvalg barnegrøt for mye søtstoffer? Er det bedre å lage egen hjemmelaget barnegrøt?

Midt i stormen lanserte Den Sorte Havre en helt ny barnematserie. Barnematen er laget av helt naturlige råvarer og inneholder ikke konserveringsmidler, sukker og salt. Serien kommer med grøt til baby og barn i tillegg til korn som kan blandes med morsmelk for tilvenning til fast føde. 

Nå er vårens nyheter 2023 i butikk

Nå er vårens nyheter 2023 i butikk

Årets første nyheter kommer snart i butikkene! Prøv Nugatti-saus, sjokoladepålegg fra Freia, Oscars trippel sjokobolle og norsk Mozzarella - dette er nyhetene du ikke må gå glipp av!

De mest spennende nyhetene i 2022

I rekken av Sørlandschips som har Blitt lansert, var denne en smak som traff mange; Sørlandschips med smak av Jalapeño og Crème Fraiche. Denne er det fortsatt jevnt salg på hos MENY. Blir spennende å see årets smak fra Sørlandschips. 

Dumplings fra Jacobs Utvalgte ble også fort en slager. Har du ikke smakt disse, må du ta dem med deg neste gang du er innom en MENY-butikk. Du får tre varianter; Gyoza med kylling, reker og shitake. 

Andre spennende nyheter var Pizza-produktene fra ASK. Sausene er fylt med solmodne tomater, urter og extra virgin olivenolje. Ingen kunstige tilsetningsstoffer bare de beste ingrediensene vi kunne finne. Spiseklare og kan helles rett på pizzabunnen.

I tillegg lanserte de flere typer pizzatopping, blant annet Ndjua og Trøffelsalami. 

Dette er høstens matnyheter i dagligvarebutikken 2022

Dette er høstens matnyheter i dagligvarebutikken 2022

Nå er det sesong for nyheter igjen, og vi gleder oss til å fylle hyllene med mange nye spennende produkter. Middagsprodukter inspirert av utlandet, lokalmat og litt sunnere snacks preger høstens nyheter hos MENY

De mest spennende nyhetene i 2021

En hit i 2021 var Fiberstykker fra Funkygine, en oppfølger i mindre stykker etter det populære fiberbrødet som er et saftig og ekstra grovt brød som er naturlig rikt på kostfiber og har et høyt proteininnhold.

Populære nyheter i 2021

I 2021 kom også den veganske iskremen Idyll fra Hennig Olsen.  Idyll er en plantebaserte iskrem med kremete konsistens og proppfull av god smak. I dag finnes den i flere smaker, både som pinneis og i litersboks. 

De mest spennende nyhetene i 2020

I første året av pandemien ble det tross nedstenging lansert en rekke spennende nyheter. Mochi-is fra hennig Olsen var en av dem. Små fargerike kuler med forskjellige smaker. Den japanske desserten består av fløteis dekket med en risbasert deig.

Freia melkesjokolade med Havsalt ble også lansert i 2021. den ble meget godt mottatt og er fortsatt populær hos kundene våre. 

Minipannekaker fra Eldorado ble fort en favoritt hos de minste. Deilige små minipannekaker som passer perfekt i matpakken, som snacks på tur, til dessert og kos

Populære nyheter i 2020

Produktene som floppet

Husker du Sørlandschips med hockey-pulver? Blomkålris? Eller hva med kjøttdeig av laks? Å blande kjøtt og fisk eller godis og potetgull ser ikke ut til å være oppskriften på suksess. Ideen var kanskje god, men resultatet taler for seg selv.