Snacks og godteri til påske

Snacks og godteri til påske

Påsken er ikke komplett uten godteri, snacks, kvikk lunsj og solo. Liker du tradisjonelt påskegodteri eller noe nytt og spennende? Her er vårt store utvalg spennende godteri som gjør påsken komplett!

Det blir ikke påske uten påskemarsipan, sjokolade, snacks, boller og brus. I påsken er det lov å kose seg litt ekstra! 

Her har vi samlet våre påskefavoritter som du ikke bør gå glipp av.

Årets påskemarsipan

Det blir ikke påske før påskemarsipanen kommer til butikken! Nyt påskedagene med myk marsipan dekket med sjokolade. 

Marsipanegg er en klassiker, men nykommeren kolibriegg er knallgul marsipan. Litt ekstra påskestemning i hver bit! 

God tid i påsken? Lag din egen påskemarsipan og gi bort til venner og kjente!
Hjemmelaget påskegodteri

Hjemmelaget påskegodteri

Påsken er ikke komplett uten påskegodteri, og noe av det beste påskegodtet kan du lage selv. Hva med hjemmelaget marsipan eller kvikk lunsj til påskeegget? Prøv våre smakfulle oppskrifter!

Påskens beste sjokolade

Påskemarsipan er en ting, men påskesjokolade er det som virkelig setter den gode påskestemningen i ferien. Melkesjokolade, appelsinsjokolade eller sjokolade fylt med krem? Et must i påskeegget!

Et par klassikere som aldri går av moten, er påskeegg og påskeharer i sjokolade.

Påskeblandinger og godterimikser

Får du gjester i påsken, eller liker du litt av hvert? Da er påskeblandinger godt å ha i skapet. Marsipan- og sjokoladeblanding eller en miks av ulike, små påskeegg? Finn din favoritt! 

Fylte påskeegg hører påsken til! Fylte påskeegg hører påsken til!

Fylte påskeegg

Gi bort fylte påskeegg til noen du er glad i, eller unn deg selv litt luksus i påsken. Hos MENY finner du flere fylte påskeegg - og tomme påskeegg du kan fylle selv. 

Dette kan du fylle påskeegget med

Dette kan du fylle påskeegget med

Trenger du tips til hva du skal legge i påskeegget til barn, voksne, kjæresten eller bestemor? Vi har satt sammen forslag til påskeegg med forskjellig tema som passer både på hytta og hjemme.

Godteri med påskestemning

Ikke så glad i sjokolade eller marsipan? Det er mye digg påskegodteri du kan kose deg med! Smågodt i løsvekt er perfekt i påskeegget, men det kommer også godteposer med påskefigurer og klassiske smaker som setter stemningen.

Søt bakst til påske

Litt snacks på påsketuren, eller en kake til påskegjestene? Hos MENY finner du alt fra lefser med påskestemning til påskekaker du kan servere til kaffen når du får familien eller hyttenaboen på besøk. 

De beste påskekakene

De beste påskekakene

Trenger du en god og stemningsfull kake å servere påskegjestene eller bake med barna? Her er våre beste oppskrifter på gode kaker til påske.

Slukk tørsten med god drikke

Man kan ikke gå feil med god kaffe, friskt vann eller favorittbrusen, men noe drikke skaper ekstra mye påskestemning rundt frokostbordet eller på påsketuren. Ikke glem å handle inn noen av disse før påskeferien!

Gjør påskehandelen på nett og få alt levert hjem - eller plukk den opp på et hentepunkt på vei til hytta.
Handle alt du trenger til påsken