Enkle og gode tips til hånd- og fotpleie

Enkle og gode tips til hånd- og fotpleie

Til tross for en annerledes tid, er det fremdeles nok av muligheter til å vise frem vakre hender og freshe sommertær. En fargerik neglelakk kan sette prikken over i'en – men først litt pleie til både hender og føtter.

Tenk over hvor ofte du bruker hendene dine i løpet av en dag. Ja, det er lite tvil om at de blir utsatt for en rekke påkjenninger. Men hvor flink er du til å gi dem regelmessig kjærlighet? 

Sommerklar hud på 1-2-3

Sommerklar hud på 1-2-3

Nå er det på tide med litt hverdagsluksus og egenpleie! Det skal ikke så mye til, og er godt for både kropp og sjel. Med disse tipsene blir kroppen sommerklar og sansene får litt etterlengtet pleie.

Enkel håndpleie

Tørre hender? Velg en god håndkrem som også styrker neglene, trekker raskt inn og etterlater hendene vakre og silkemyke.

Dr. Greves svanemerkede håndkrem kommer i en hendige størrelse som er lett å ha med seg, slik at du alltid kan pleie hendene når du er på farten også. 

Svanemerket håndkrem fra Dr. Greve pleier hendene og styrker neglene. Svanemerket håndkrem fra Dr. Greve pleier hendene og styrker neglene.

Enkel, men god fotpleie 

Slitne og tørre føtter vil ha godt av et deilig fotbad som vil myke opp den tørre og harde huden. Deretter er det tid for å fjerne overflødig og hard hud med en god fotfil. 

Til slutt trenger føttene fuktighet, i likhet med resten av huden på kroppen. Med fuktighet kan du forebygge sprekker og tørre føtter.

Ønsker du ikke å bruke en fet og klissete fotkrem, kan body lotion være et lettere alternativ.

En god body lotion er perfekt til hud som trenger litt ekstra kjærlighet - også på føttene. Prøv for eksempel Pleiende fra Dr. Greve. Den har en umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetsgivende effekt. 

Slik fjerner du neglelakk skånsomt og effektivt

Etter litt deilig pleie for hender og føtter, er det tid for litt farger på neglene. Enten du er typen som bare velger en nøytral farge som passer til alt, eller endrer neglelakk ofte for å matche hva du skal ha på deg, er det lurt å ha en god neglelakkfjerner.  

For å fjerne neglelakken skånsomt og effektivt, er det viktig å velge riktig produkt. 

En neglelakkfjerner uten aceton er utviklet for å fjerne neglelakk på en mer skånsom måte – uten å tørke ut neglene dine, og den er mildere mot sensitiv hud. 

Effektiv Neglelakkfjerner fra Dr. Greve fjerner neglelakk skånsomt, samtidig som den pleier og styrker neglene. Effektiv Neglelakkfjerner fra Dr. Greve fjerner neglelakk skånsomt, samtidig som den pleier og styrker neglene.

Fjern neglelakk raskt og enkelt

Synes du det er mye gnikking og mange bomullspads som ender opp i søpla når du skal fjerne neglelakken? Prøv dette tipset neste gang:

  1. Fyll litt neglelakkfjerner i en liten bolle
  2. Ha neglene i bollen i ca. 20 sekunder
  3. Ta en bomullspad på neglen, la den trekke inn et par sekunder og fjern neglelakken med et sveip