Disse kundefavorittene må du prøve i sommer

Disse kundefavorittene må du prøve i sommer

Det går mot lysere tider og nordmenn kryper ut av hjemmene sine for å fylle hager, parker, strender og skogholt. Grill, piknik og fingermat står på menyen. Oppdag våre kundefavoritter og sett ekstra god smak på sommeren din.

Saftig Angusburger

Burger er enkelt å grille både på minigrill i parken og terrassegrillen. I tilegg får du ferdigstekte, varme burgere hos MENY i hele sommer, som du kan ta med deg i parken. 

I MENYs ferskvaredisker finner du vår beste burger av 100% Angus. Den er laget av norsk Angus med nøyaktig 22 prosent fett, og du får den bare hos MENY.

Smashburger

Smash burger er en tynn burger som presses flat i stekepannen, slik at den blir saftig og raskt tilberedt. Stek gjerne to, og legg ost i midten som da vil smelte. Server med klassisk tilbehør og fries.

Du får Angusburgere i flere størrelser; Sliders (70 gram), smashburger (flatpressede), original størrelse på 130 gram og King Size.

Du kan få dem naturell, med pepper eller marinert med Ghost chili-marinade om du vil ha litt ekstra kick i burgeren. 

Få vår beste burger levert hjem

Emblem
Angusburgeren er en grovkvernet blanding av bog, brisket og høyrygg. Det gjør at vi får den optimale fettprosenten som gjør Angusburgeren både saftig og ekstra smaksrik!

Grillet Angusburger fra varmeskapet

I varmdisken våre får du også varm Angusburger i briochebrød med cheddar og BBQ-saus. Ønsker du salat til, kjøper du akkurat det du trenger i salatbaren. Så er du klar for parken! 

Ta turen innom varmeskapet om du vil ha nystekt, varm Angusburger Ta turen innom varmeskapet om du vil ha nystekt, varm Angusburger

Biffsnadder av norsk angus

Apropos Angus, nå får du også ferdigstekt og krydret biffsnadder av Angus i alle våre ferkvaredisker - og selvfølgelig levert hjem på døren fra MENYs nettbutikk. 

Biffsnadderet er tynnskåret og møre strimler av Angus rundstek og bog. Kjøttet skives og krydres lett med løk, hvit pepper, paprika og spisskummen, deretter tres kjøttet lagvis på store gyrosspyd og stekes før det strimles.

Du kan enkelt lage wrap med angussnadder, eller bruke det som tacokjøtt til fredagstacoen. Den er også skikkelig digg på pizza og nachos.

Angussnadder passer også godt i wok, ramen med nudler, fried rice og pasta -  eller spis den som klassisk biffsnadder med saus og potetmos.

Norges mest solgte brokkolisalat 

Brokkolisalaten fra ferskvaredisken er vår absolutt bestselger, med tørrsaltet bacon, rosiner, solsikkekjerner, majones og bringebæreddik. Salaten er god både som tilbehør til biffen, som forrett, eller lett middag. 

Du får den også uten bacon i utvalgte butikker. 

Emblem
Brokkolisalaten er også god på burgeren! Prøv brokkolisalat istedenfor coleslaw.

MENYs ferdige supper

Hvis du ferierer i Norge vet du at det ikke alltid blir solskinn og varme selv om det er sommer. På litt kaldere dager kan det være deilig med en varmende suppe. 

Kremet fiskesuppe

Dette er vår mest populære og solgte suppe! Ikke så rart, for med fersk topping av fisk, paprika, gulrot og fennikel blir suppen fantastisk god. Den er krydret med litt chili og curry for en balansert og sødmefylt smak. En kjempegod middag på fem minutter!

Thai kyllingsuppe

En krydret suppe full av smak. Suppen er laget av kokosmelk og kyllingkraft, med grønnsaker som løk, gulrot og paprika. Ingefær, chili, koriander og sitrongress gir suppen den klassiske thaismaken. 

Lyst til å prøve thaisuppen som gryte? Kjøp thaisuppe-base, tilsett kylling, fisk eller skalldyr og server med ris eller nudler.

Spesialloff til sommermåltidene

Ønsker du en skikkelig fersk og smakfull loff til suppen, rekene eller til koldtbordet? Du får spesialloff både med og uten valmuefrø. De stekes hver dag i butikkene, og loffen er saftig med perfekt skorpe.

Husk at du også kan kjøpe halvstekt eller frossen spesialloff og steke den hjemme når det passer deg. Da kan du servere nystekt loff når som helst!

Tynnskåret kjøttpålegg

Sommeren er tid for late morgener med deilige pålegg. I sommer tilbyr vi nyskåret roastbiff, Angus pastrami og nyheten sommerskinke fra Jæren Smak.

  • MENYs roastbiff er utelukkende laget av renskåret flatbiff av norsk råvare. Roastbiffen vår er varmebehandlet (sous vide) over lang tid, til ønsket kjernetemperatur for å sikre en saftig, mør og velsmakende roastbiff.
  • Sommerskinke fra Jæren Smak passer like godt til middag som på brødskiven. Tynne skiver av røkt sommerskinke med godt tilbehør er enkel sommermat som du knapt trenger å tilberede. Du får sommerskinken både hel, og ferdig skåret i pakker. 
  • Angus pastrami er en saftig, lettrøkt pastrami av Angus Bankekjøtt og lårtunge, deilig krydret med blant annet grønn pepper, sennepsfrø og koriander. Perfekt i sandwicher.

Server sommerskinken med nydelig tilbehør som klassisk potetsalat, og grillede maiskolber og brokkolini, så har du rask middag med deilig smak av sommer.

Nypresset appelsinjuice 

Visste du at vår nypressede juice har vunnet Dagens Næringslivs store smakstest? Juicen lages av spesielt søte og smakfulle juiceappelsiner. Press selv med vår juicepresser, eller få nypresset juice levert rett hjem.

Appelsinsortene vi bruker heter blant annet Valencias, Valencia Late, Salustianas og Midknights.

En ting er sikkert: Ferskere juice får du ikke! En ting er sikkert: Ferskere juice får du ikke!

Steike - norsk ost av halloumitype

Norsk ost er langt fra kjedelig, og nå kommer nyheten Steike fra Strandli gård - en norsk ost av halloumitype. Den smelter ikke som vanlig ost, og kan dermed stekes eller grilles.

Server den som et vegetaralternativ til burger, bruk den i salat, sandwich eller nyt den som snacks ved å sprøsteke overflaten i pannen. Nam!