Bli med på 3 gratis kurs om allergivennlig mat!
Sissel har lang erfaring med ernæring og allergi, og elsker å dele av sin kunnskap. Sammen med Sissel ønsker vi å gjøre det enklere å leve med allergi.
NB! I opptak nevnes kampanjer som ikke lenger er gjeldende.
Glutenfri bakst
I dette kurset snakker om ulike meltyper og bakeegenskaper.
Hvordan få luftig, sterk deig som hever godt, og hvordan tilsette fiber i bakverk? Sissel gir deg sine beste tips og triks for god, glutenfri bakst!
Melkeallergi og laktoseintoleranse
Hva skiller allergi og intoleranse for melk og meieriprodukter, og hva brukes som erstatning?
Vi går gjennom produkter som egner seg til kaffe, som kan piskes til krem eller passer godt til saus og tåler oppvarming.
Uten melk
Er du ute etter saftige vafler, en god kake, sauser, dressinger eller hva med melkefri lasagne? Nederst i artikkelen finner du link til alle våre allergivennlige oppskrifter.
Barnebursdag for alle
Sissel gir enkle tips til naturlig allergivennlige desserter og snacks, samt allergivennlige produkter som alle vil like.
Det trenger ikke være vanskelig å inkludere alle til bursdag, og her er gode tips til barnebursdag og andre anledninger.
Selvfølgelig skal alle få kake. Denne oppskriften er uten både gluten, melk og egg og tåles derfor av de fleste. Vi anbefaler likevel alltid å spørre på forhånd om det er noen allergier.
Oppskrifter og inspirasjon på god, allergivennlig mat
Sissel har utviklet mange gode oppskrifter for oss på alt fra kaker, boller og brød, til sauser, gratenger og annet middagstilbehør.
Noen ganger bruker vi melmikser og bakemikser, andre oppskrifter lages fra bunnen. Klikk for å se alle våre allergivennlige oppskrifter.
Enten du er allergisk selv eller må ta hensyn til intoleranser og allergier i nær familie, har vi et stort utvalg oppskrifter til enhver anledning.