Kyllingpai

Her er en oppskrift på en pai med kylling, squash, persille, gressløk, mozzarella og kremfløte. Lag din egen paibunn eller spar mye tid ved å bruke ferdig. Server med en frisk blandet salat. Denne paien passer både som middag til 4 personer eller som forrett til 6 personer.
Kyllingpai

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader. Kutt mozzarella i grove biter og riv squashen på et grovt rivjern eller kutt den i tynne skiver.
  2. Varm olivenolje i en stekepanne og stek kyllingen i 2-3 minutter.
  3. Tilsett squash og stek videre et par minutter. Bland inn persille og gressløk. Smak til med salt og pepper ved behov.
  4. Visp sammen egg og fløte. Rull ut paideigen i en paiform. Fyll med kylling, squash og mozzarella. Hell eggeblandingen over fyllet og strø med revet ost på toppen.
  5. Stek i ca. 40 minutter på 180 grader. Server med en frisk blandet salat. Bon Appétit!