Baconsurret indrefilet med rosettkål og fløtegratinerte poteter

Mør biff surret i tørrsaltet bacon og stekt i smør, servert med rosettkål og fløtegratinerte poteter. Rosettkål er en blanding av grønnkål og rosenkål. Smaken er mild, søt og litt nøtteaktig. De fløtegratinerte potetene kan du velge å lage fra bunnen av, eller kjøpe ferdig. Se egen oppskrift for hjemmelagde fløtegratinerte poteter.
Baconsurret indrefilet med rosettkål og fløtegratinerte poteter

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Dijon sennep er veldig godt til biff!

Slik gjør du

  1. Skjær indrefileten i biffer og krydre biffene med salt og pepper. Rull en skive bacon rundt hver biff. Stek biffene i smør til de er gyllne og rosa i midten. Dette tar ca 3-5 minutter på hver side. La kjøttet hvile i 3 minutter før servering.
  2. Mens biffen hviler steker du rosettkålen i samme smøret som biffen har vært stekt i til de er møre. Dette tar ca 3 minutter.
  3. Ha fløtepotetene i en ildfast form og ha på revet ost. Stek potetene i ovnen på 200 grader til de er gyllne og varme. Dette tar ca 10 minutter.