Indrefilet av okse med potetmos og ovnsbakte tomater

Oppskrift på saftig biff med rask peppersaus, hjemmelaget potetmos og ovnsbakte tomater. Godt til helgen eller på en hverdag du ønsker å kose deg litt ekstra.
Indrefilet av okse med potetmos og ovnsbakte tomater

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Krydre biffene med salt og pepper. Brun biffene i 1 ss smør i stekepanna. Stek dem videre i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 58 grader for en rosa biff. La biffene hvile 5 minutter før servering.
  2. Vend cherrytomatene i olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter.
  3. Stek løken i samme stekepanna du brunet biffene i. Ha i pepper og la frese i 2 minutter. Ha i creme fraiche og kok til ønsket tykkelse. Smak til med soyasaus, salt og pepper.
  4. Skrell mandelpotetene og kutt dem i terninger. Kok dem møre i usaltet vann. Hell av vannet og damp potetene tørre. Mos potetene med en visp og vend inn 1 ss smør og fløte. Smak til med salt og pepper.
  5. Server biffene med potetmos, bakte tomater og peppersaus.