Panna cotta med gelé

Panna cotta med gelé i flaggets farger - perfekt til 17 maifesten! Et lettvint desserttips som er spesielt populær hos barna, og i rødt, hvitt og blått blir det også en fin dekorasjon på maifesten.
Panna cotta med gelé

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Panna Cotta

Slik gjør du

  1. Begynn med jordbær/bringebærgele. Lag etter anvisning på pakken. Hell i glassene, avkjøl og la stivne i kjøleskapet.
  2. Lag så panna cotta. Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha vaniljestengene og frøene i en kasserolle sammen med sukker, melk og 3 dl fløte. Kok opp, trekk kasserollen til side og la fløten få stå en timinutters tid for å trekke smak. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.
  3. Gi fløteblandingen et nytt oppkok, klem vannet godt ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme væsken. Rør inn resten av fløten, sil og avkjøl blandingen til romtemperatur. Tilsett limesaft (hvis ønskelig) og hell panna cottaen over den røde geleen.
  4. La dette stå i kjøleskapet til panna cottaen har stivnet, ca. 4–6 timer.
  5. Lag så blåbærgele etter anvisning på pakken. Hell over panna cottaen i glassene, avkjøl og la stivne i kjøleskapet. Pynt med bær til slutt.