Ovnsbakt laksefilet med brokkoli og tomater

En sunn og smakfull familiemiddag med laks. En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater. Godt og enkelt.
Ovnsbakt laksefilet med brokkoli og tomater

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. En sunn og smakfull familierett som er lett å like!
  2. Skrell og skjær poteter og løkskiver og kok i vann i ca. 10 min. Del brokkolibunten i små buketter og kok dem i ca. 2-3 min.
  3. Legg brokkoli i en smurt ildfast form og topp med løk, tomater og poteter. Hell over fløte og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 15 min.
  4. Skjær laksefileten i biter, gni inn med olje og krydre med salt og pepper. Legg fiskebitene i formen de siste ca. 8 min.
  5. Godt og enkelt!