Torskefilet med ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakt torsk og grønnsaker er rask, sunn og god middag. Torskefileten kan du legge direkte over grønnsakene og steke i ovnen samtidig. Noen skiver med urtesmør på toppen gir ekstra smak.
Torskefilet med ovnsbakte grønnsaker

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Strø finhakket gressløk over retten før servering.

Slik gjør du

  1. Legg torskefiletene oppå de ovnsbakte grønnsakene. Bruk gjerne den ildfaste formen som de ovnsbakte grønnsakene ligger i.
  2. Skjær en rull urtesmør med ramsløk og flaksalt i skiver og legg på torsken.
  3. Stek formen i ovnen på 180 grader i 15 minutter til torsken er gjennomstekt.
  4. Varm potetmosen med søtpotet i en kjele med kokende vann i ca. 10 minutter til den er varm. Du kan også ta potetmosen over i en kjele og varme den.