Torskefilet med ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakt torsk og grønnsaker er rask, sunn og god middag. Lettsaltet torsk og grønnsaker bakt i samme form i stekeovnen tar bare 15 minutter. Server med potetmos og topp fisken med urtesmør. Mmm, dette kan fort bli en ny middagsfavoritt!
Torskefilet med ovnsbakte grønnsaker

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Strø finhakket gressløk over retten før servering.

Slik gjør du

  1. Legg torskefiletene oppå de ovnsbakte grønnsakene. Bruk gjerne den ildfaste formen som de ovnsbakte grønnsakene ligger i.
  2. Skjær en rull urtesmør med ramsløk og flaksalt i skiver og legg på torsken.
  3. Stek formen i ovnen på 180 grader i 15 minutter til torsken er gjennomstekt.
  4. Varm potetmosen med søtpotet i en kjele med kokende vann i ca. 10 minutter til den er varm. Du kan også ta potetmosen over i en kjele og varme den.